IMG 2637
40 Cm Pil I Bundt L 500X500
IMG 9587
Bi I Pil
Pil Stammer
IMG 9155 Kopi
IMG 2637

Energipil stiklinger - Større mængder

Produktet er ikke på lager.

Beskrivelse


Ønsker du et tilbud på større mængder pilestiklinger, så kontakt os på tlf. 96966200 eller på nyvraa@nyvraa.dk

På større arealer kan vi også plante for dig - læs mere om mulighederne her.

Vi er selvfølgelig behjælpelige med vejledning om sorter, antal, klargøring, vedligehold mm. Tjek evt. vores vejledninger her

 


SÆSONVARE

Bestil nu - levering omkring 1. april 2024 (grundet sæson)
Vi kontakter dig for at aftale nærmere omkring levering, når tiden nærmer sig.

 

NB - Certificeret plantemateriale

Vi er glade for, at du har valgt at købe en eller flere af vores pilekloner. Pileklonerne er sortbeskyttet i henhold til EU's forordning nr. 2100/94 om forædlerretten og har benævnelsen EU9312.

Sortbeskyttelsen indebærer, at alt opformering, produktion og salg af stiklinge, markedsføring, eksport m.m. uden samtykke fra indehaveren af ophavsretten (her Lantmännen) er forbudt. Overtrædelse af denne kan medføre erstatningsansvar, samt at den ulovlige opformerede pil beslaglægges/destrueres.

Det er således ikke tilladt, at invitere venner, kollegaer m.m. til selvhøst på de arealer, hvor pilen er plantet uagtet, at I ikke opkræver penge herfor.

Ny Vraa er licensieret til at forhandle det plantemateriale vi sælger, og indestår, på vegne af indehaveren af ophavsretten, at gældende regler overholdes.

VEJLEDNINGER


10 PUNKTS VEJLEDNING

- Plantning af pilestiklinger


En kort og overskuelig vejledning i plantning af pilestiklinger. Pil skal plantes i perioden midt marts til midt juni. Læs den fulde vejledning i linket herunder.

10 punkts vejledning

REVIRPLEJE

- Plantning og pasning af pil


Pil har rigtig mange gode egenskaber og er en meget taknemmelig plante at etablere. Samtidigt sikre du et rigtig godt tilskud af foder til vildtet hen over efteråret og vinteren.

Se vejledning

INFO OM JAGTPIL

- Kort fortalt om jagtpil


Pil er meget etableringssikker og har hurtig tilvækst, så du indenfor et par år allerede kan have en tilvokset remise. Følg linket nedenfor for kort info om pil og jagtpil.

Jagtpil folder