VORES PILEKOMPOST


- Økologisk, spagnumfri, vegansk, ukrudtsfri og produceret lokalt i Tylstrup i Nordjylland.

GÅ TIL DYRK.DK - VORES GRØNNE UNIVERS

TIL DEN GRØNNE OG KVALITETSBEVIDSTE DYRKER

Vores økologiske pilekompost består af pileflis blandet med kløvergræs og andre næringsrige urter, som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt.

Pilekomposten har en række gode egenskaber - bl.a. et naturligt, højt humusindhold og et aktivt mikroliv, hvilket er med til at give robuste planter og grøntsager.

IMG 1944
Spagnumfri
100 / %
Plantebaseret
100 / %
Ukrudtsfri
100 / %
Adobestock 516140737

GÅ PÅ OPDAGELSE
PÅ DYRK.DK

Besøg vores grønne univers på dyrk.dk, hvor du kan finde vores økologiske pilekompost som sække, økologiske grøntsagsfrø og andre gode ting til køkkenhaven. 

Du kan også finde masser af inspiration, gode råd, vejledninger om køkkenhaven, planter, grøntsager og meget andet. Vi ses på dyrk.dk!

BESØG DYRK.DKØKOLOGISK

Vores pilekompost består udelukkende af økologisk plantemateriale, som kommer fra certificerede økologiske landbrug.

Pilekomposten er helt fri for kunstgødning og andre tilsætningsstoffer.


VEGANSK OG
UKRUDTSFRI

Pilekomposten er lavet af 100% plantemateriale.

Under komposteringen opnås en naturlig temperatur på 65 grader, som slår uønskede ukrudtsfrø og spirer ihjel.DANSK PRODUCERET

Pilekomposten produceres på gården Ny Vraa beliggende i Nordjylland. Her har familien Bach drevet landbrug gennem tre generationer. I 1989 blev de første arealer tilplantet med pil og i 2012 blev produktionen omlagt til økologi.

BRUG PILEKOMPOST
TIL DINE PLANTER

Økologisk pilekompost fra NY VRAA er til dig, der ønsker at dyrke økologisk og med omtanke for miljøet. Den kan bruges i køkkenhaven, på friland, i højbedet i drivhuset og i krukker - både inde og ude. Komposten egner sig også fantastisk til en no–dig garden 

Dine buske og træer vil være glade for et 5 cm lag omkring dem. Komposten vil holde småukrudtet væk da man lukker for lysindtaget og tilflyvende småukrudt har svært ved at spire oven på komposten da den tørrer hårdt op i toppen.

Vi laver løbende kvalitetstest af vores pilekompost så vi sikrer samme høje kvalitet.

14.07.22

Få inspiration til, hvad du kan bruge vores pilekompost til og meget mere

 

Jeg er interesseret i
LAV Mockup Avisartikel På Med Pilen Palle

Læs artiklen som Lars Lund har skrevet om vores pilekompost:

PÅ MED PILEN, PALLE

"Stort set al den jord vi køber i dag er mere eller mindre omdannet spagnum. Spagnum er et formidabelt dyrkningsprodukt. Det lagrer meget vand, er luftigt, og så er det meget let at styre gødningsmængden, især når man anvender uorganisk gødning.

Problemet er, at spagnum ødelægger højmoser, der er tusinder af år om at blive opbygget. Højmoser er ud over deres naturmæssige landskabsværdig levested for mange smådyr. Gennem hele Europa efterspørger for- brugerne mere økologi. Derfor satses der som aldrig før på at finde alternativer for spagnum.

Et af produkterne er pilekomposten fra Ny Vraa."

- Artikel bragt i Nordjyske den 17. september 2022

LÆS HELE ARTIKLEN HER

UDSNIT AF PRODUKTER TIL HAVEN