100% ØKOLOGISK 
100% SPAGNUMFRI 

Pilekomposten er god til alt fra drivhus, højbede og til køkkenhaven. Komposten giver gode vækstforhold og øger din jords kvalitet væsentligt. 

Dine buske og træer vil være glade for et 5 cm lag omkring dem. Komposten vil holde småukrudtet væk da man lukker for lysindtaget og tilflyvende småukrudt har svært ved at spire oven på komposten da den tørrer hårdt op i toppen.

Vi laver løbende kontroller og test af vores pilekompost så vi sikrer samme høje kvalitet. 

IMG 1397
IMG 5732

DANSKPRODUCERET

Vi bruger vores egne økologiske nordjyske piletræer og vores eget græs og urter for at lave en god kompost. Komposten er lavet på udelukkende plantemateriale.

Pilen høstes og komposterer i miler. Temperaturen kommer hurtigt op på mere end 60 grader og derved forsvinder ukrudtsfrø og eventuelle plantesygdomme.

Du får den absolut højeste kvalitet i pilekompost. 

DERFOR SKAL DU BRUGE ØKOLOGISK PILEKOMPOST

Pilekomposten er 100% spagnumfri, økologisk og så giver gode vækstforhold. Pilekomposten er jordforbedrende og du får noget af den bedste kvalitet i jord.

Vi sælger vores pilekompost i bigbags på webshoppen og leverer gerne en big bag direkte til dig.

KØB HER
IMG 1400 (1)
Absolutvision Wyd Pkca1by Unsplash

ARTIKEL BRAGT I NORDJYSKE 

"...Stort set al den jord vi køber i dag er mere eller mindre omdannet spagnum. Spagnum er et formidabelt dyrkningsprodukt. Det lagrer meget vand, er luftigt, og så er det meget let at styre gødningsmængden, især når man anvender uorganisk gødning. Problemet er, at spagnum ødelægger højmoser, der er tusinder af år om at blive opbygget. Højmoser er ud over deres naturmæssige landskabsværdig levested for mange smådyr. Gennem hele Europa efterspørger for- brugerne mere økologi. Derfor satses der som aldrig før på at finde alternativer for spagnum. Et af produkterne er pilekomposten fra Ny Vraa."

Bragt i Nordjyske 17. september 2022

LÆS HELE ARTIKLEN HER