KOM PÅ BESØG

BESØG VORES BUTIK

Vores butik er fyldt med pil, flet og kurve i alverdens afskygninger. Vi har alt lige fra pilekranse og espaliere til gyngestole og giner. Vi har noget til ethvert formål, så kig endelig forbi og se, om vi har noget der passer til dig. 

Butikken har åbent efter aftale.

- Ring til os på tlf. 9696 6200, hvis du ønsker at besøge butikken.

SE VORES UDVALG I PILEFLET HER
Skærmbillede 2022 06 22 Kl. 09.32.17

PRODUKTER FRA BUTIKKEN

Skærmbillede 2022 10 19 Kl. 11.29.18

VIRKSOMHEDSBESØG

Det er altid en fornøjelse at få besøg udefra - både af skoler, institutioner, foreninger, virksomheder eller lignende. Vi arrangerer gerne et virksomhedsbesøg, hvor I tilbydes en rundvisning og vi kan fortælle om alt, hvad vi arbejder med. Vi kan fortælle en masse om energipil, bioenergi og generelt om alle aspekter af pilens anvendelse fra plantning til høstning og hvad pilen kan bruges til.

Vi har mulighed for at invitere indenfor til foredrag i vores butik eller i vores jagtkælder. Her har vi mulighed for at holde et oplæg eller vi kan arrangere oplæg fra andre foredragsholdere efter ønske. 

Vi kan tilbyde at stå for forplejning ellers er I velkomne til selv at stå for denne del. Ydermere kan vi tilbyde overnatning til max 10 personer.

PRAKTISK INFO

Er du interesseret i at høre mere ift. muligheder og pris mm., er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9696 6200 eller på mail nyvraa@nyvraa.dk 

Vi glæder os til at tage imod jer.