BIOBED ER EN BIOAKTIV STRØELSE TIL DYR I ALLE STØRRELSER



HØJ KVALITET


BIOBED er en spagnumfri og økologisk strøelse fyldt med gavnlige mikroorganismer, som hjælper med at nedbryde de organiske rester, som dine dyr efterlader.

Dette resulterer i et nærmest støvfrit produkt, som egner sig særdeles godt til dyr med åndedrætsproblemer og lignende. Ligeledes reducerer de aktive mikroorganismer dårlig lugt forårsaget af ammoniakfordampning og giver et bedre bund-miljø for dine dyr. 

FIND FORHANDLER
Hest På Biobed1
Kanin2

GODT INDEKLIMA


BIOBED kan bruges til dyr i alle størrelser. Alt lige fra heste og andre klovdyr til mindre dyr som krybdyr og gnavere. Det bioaktive bundlag vil være med til at omsætte dine dyrs efterladenskaber og du vil derved ikke skulle skifte bundlag så ofte.

Strøelsen giver et godt indeklima hos dine dyr med høj luftkvalitet. Det er især godt til dyr med sensitive luftveje, luftvejsproblemer og ligende. 

 

 



BIOBED HAR EN RÆKKE FORDELE SAMMENLIGNET MED TRADITIONELLE STRØ MATERIALER.

FRI FOR STØV

BIOBED støver minimalt og nedsætter derved risikoen for luftvejsinfektioner hos dine dyr og giver bedre luftkvalitet.

REDUCERER LUGT

Det aktive biobundlag reducerer ammoniakfordampningen, hvilket giver et bedre indeklima, da både lugt og mængden af fluer reduceres kraftigt.

BIOAKTIVT
- DRØJ I BRUG

BIOBED er bioaktivt og er med til at nedbryde de organiske rester fra dine dyr. Dermed er det drøjt i brug og kræver ikke så hyppig udskiftning.

HØJ SUGEEVNE

BIOBED har et højt overfladeareal, hvilket giver en rigtig god sugeevne til at absorbere fugt, urin og lignende.

REDUCERER STRESS

Da strøelsen er drøj i brug betyder det mindre rengøring, hvilket påvirker dine dyrs stressniveau positivt.

KØB BIOBED

 

Prøv markedets nyeste strøelses produkt, som har mange gode fordele for din hest og dig. BIOBED er et bioaktiv og naturligt strømateriale, som er baseret på økologisk pil fra Danmark. Strøelsen er PH-neutral og er, udover at være godt for din hest, også godt for klimaet. 

 

BIOBED FORHANDLERE
40L Version BIOBED3
25Kompost 75Pil Hånd Morten


BASERET PÅ ØKOLOGISK PIL


BIOBED er et økologisk og naturligt produkt, som består af flis fra danske piletræer, kløvergræs og andre næringsrige urter. Under komposteringen sørger mikroorganismer for at nedbryde materialet, hvilket resulterer i et let og luftigt produkt, som er fyldt med mikroliv.

De gavnlige mikroorganismer vil stadig være aktive i strøelsen og vil fortsat hjælpe med at nedbryde de organiske rester, som dine dyr efterlader.

KLIMA- OG MILJØVENLIGT

 

BIOBED er økologisk, og gør dermed ikke skade på vores natur og økosystemer under produktionen.

BIOBED har et lavt klimaaftryk værende baseret på pil, græs og urter, som alle er hurtigt voksende afgrøder man høster på igen og igen. Ud over at det kræver mindre energi, bruger man kun få ressourcer på den minimale forarbejdning af jorden og belaster derved ikke klimaet og miljøet i særlig høj grad.

Spire Klima Pilekompost Kopi