40 Cm Pil I Bundt 500X500
40 Cm Pil I Bundt L 500X500

Energipil stikling Tordis ØKO

415,00 DKK
Produktet er ikke på lager.

Beskrivelse

OBS. vælger du afhentning så vær opmærksom på, at denne vare skal hentes på vores adresse i Tylstrup. Alternativt kan den sendes med fragtmand.

DEMOPAKKE
100 stk. økologisk energipil stiklinger i bundt - længde 40 cm (kan variere +/- 2 cm). 100 stiklinger rækker til beplantning af cirka 50-100 kvm alt efter hvor tæt man ønsker de skal stå. Vi anbefaler at plante 1,5 stiklinger i gennemsnit pr. m2. Dette er en demopakke og derfor kan der ikke købes mere end 2 pakker af denne. 

SÆSONVARE

Bestil nu - levering omkring 1. april 2024 (grundet sæson)
Vi kontakter dig for at aftale nærmere omkring levering, når tiden nærmer sig.

 

Tordis: 
En meget etableringssikker pilesort. den breder sig med mange sideskud fra roden efter to år. Ved optimal pasning og rimelige vækstbetingelse, når den 3-4 meter i højden i etableringsåret.

Fremspiringsprocenten på et veletableret såbed er ca. 95 % ved optimal pasning. På jord med stort ukrudts tryk vil fremspiringsprocenten normalt være lavere.

Energipil stiklinger fås i følgende varianter: 
Bjørn
Tordis
Inger
Tora 

Læs mere om de forskellige pilsorter og deres egenskaber her

NB - Certificeret plantemateriale

Vi er glade for, at du har valgt at købe en eller flere af vores pilekloner. Pileklonerne er sortbeskyttet i henhold til EU's forordning nr. 2100/94 om forædlerretten og har benævnelsen EU9312.

Sortbeskyttelsen indebærer, at alt opformering, produktion og salg af stiklinge, markedsføring, eksport m.m. uden samtykke fra indehaveren af ophavsretten (her Lantmännen) er forbudt. Overtrædelse af denne kan medføre erstatningsansvar, samt at den ulovlige opformerede pil beslaglægges/destrueres.

Det er således ikke tilladt, at invitere venner, kollegaer m.m. til selvhøst på de arealer, hvor pilen er plantet uagtet, at I ikke opkræver penge herfor.

Ny Vraa er licensieret til at forhandle det plantemateriale vi sælger, og indestår, på vegne af indehaveren af ophavsretten, at gældende regler overholdes.