BIOBED er godt for din hest,
godt for dig - og godt for klimaet 🌍🌿

BIOAKTIV STRØELSE
TIL ALLE TYPER HESTE


BIOBED er baseret pü vores pilekompost, som er et miljøvenligt alternativ, der er büde spagnumfri, økologisk og sü er det produceret lokalt i Nordjylland. Det er et naturligt produkt lavet af økologisk pil som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt. BIOBED er süledes fyldt med et naturligt aktivt mikroliv, som arbejder uafbrudt med at nedbryde det organiske materiale fra din hest.

Vores BIOBED strøelse er nærmest støvfri, og er derfor særligt godt for heste med åndedrætsproblemer og lignende. Den reducerede ammoniak-fordampning giver en markant bedre luftkvalitet og indemiljø for din hest og minimerer ligeledes risikoen for ’sur stråle’ og andre hov-problemer.

Hest3
40L Version BIOBED3

GODT INDEKLIMA


BIOBED kan bruges til alle typer heste - store og smĂĽ. Det bioaktive bundlag vil vĂŚre med til at omsĂŚtte din hests efterladenskaber og du vil derved ikke skulle skifte bundlag sĂĽ ofte.

Strøelsen giver et godt indeklima hos dine heste og høj luftkvalitet. Det er isÌr godt til heste med sensitive luftveje osv. 

 

 

BIOBED STRØELSE

Produktbeskrivelse

BIOBED er en spagnumfri og økologisk strøelse fyldt med gavnlige mikroorganismer, som hjÌlper med at nedbryde de organiske rester, som dine dyr efterlader.

Dette resulterer i et nÌrmest støvfrit produkt, som egner sig sÌrdeles godt til heste med ündedrÌtsproblemer og lignende. Ligeledes reducerer de aktive mikroorganismer dürlig lugt forürsaget af ammoniakfordampning og giver et bedre bund-miljø for din hest og dens hove.

 

 

 

ANVENDELSE

- SĂĽdan bruger du BIOBED til din hestFORDEL BIOBED

Spred BIOBED strøelsen i et jÌvnt lag i din hesteboks pü 10-15 cm.

Brugsvolumen: 100-150 liter pr. m2

 


FJERN KLATTER

Fjern løbende vüde klatter (urin og afføring) og fyld op efter behov (kattebakkeprincippet). Hvor meget der skal fyldes op kommer an pü din hest mm. regn med ca 40 liter pr. uge.

 

 


SUND BUND

Bunden vil blive stampet til en fast mütte/madras mens toplaget forbliver løst og tørrer hurtigt op.

 

 
LANGTIDSHOLDBAR

Strøelsen fungerer som en langtidsholdbar bund fordi mikroorganismerne konstant arbejder for dig. Du skal derfor ikke bundmuge sü ofte.
Efter brug er strøelsen perfekt som en gødet jordforbedring i haven, i bede eller pü større arealer eller marker.

HENT VEJLEDNINGBIOBED HAR EN RÆKKE FORDELE SAMMENLIGNET MED TRADITIONELT STRØELSE.

FRI FOR STØV

BIOBED støver minimalt og nedsÌtter derved risikoen for luftvejsinfektioner hos dine dyr og giver bedre luftkvalitet.

REDUCERER LUGT

Det aktive biobundlag reducerer ammoniakfordampningen, hvilket giver et bedre indeklima, da bĂĽde lugt og mĂŚngden af fluer reduceres kraftigt.

BIOAKTIVT
- DRØJ I BRUG

BIOBED er bioaktivt og er med til at nedbryde de organiske rester fra dine dyr. Dermed er det drøjt i brug og krÌver ikke sü hyppig udskiftning.

HØJ SUGEEVNE

BIOBED har et højt overfladeareal, hvilket giver en rigtig god sugeevne til at absorbere fugt, urin og lignende.

REDUCERER STRESS

Da strøelsen er drøj i brug betyder det mindre rengøring, hvilket püvirker dine dyrs stressniveau positivt.

INTROTILBUD

 

Fü muligheden for at prøve markedets nyeste strøprodukt, som har mange gode fordele for din hest og dig. BIOBED er et bioaktiv og naturligt strømateriale, som er baseret pü økologisk pil fra Danmark. Strøelsen er PH-neutral og er, udover at vÌre godt for din hest, ogsü godt for klimaet. 

Her für du BIOBED i en storsÌk pü 1000 L, som kan flyttes rundt med palleløfter eller som kan løftes i stropperne. 

Biobed Bigbag
25Kompost 75Pil Hånd Morten


BASERET PÅ ØKOLOGISK PIL


BIOBED er et økologisk og naturligt produkt, som bestür af flis fra danske piletrÌer, kløvergrÌs og andre nÌringsrige urter. Under komposteringen sørger mikroorganismer for at nedbryde materialet, hvilket resulterer i et let og luftigt produkt, som er fyldt med mikroliv.

De gavnlige mikroorganismer vil stadig vÌre aktive i strøelsen og vil fortsat hjÌlpe med at nedbryde de organiske rester, som dine dyr efterlader.

KLIMA- OG MILJØVENLIGT

 

BIOBED er økologisk, og gør dermed ikke skade pü vores natur og økosystemer under produktionen.

BIOBED har et lavt klimaaftryk vÌrende baseret pü pil, grÌs og urter, som alle er hurtigt voksende afgrøder man høster pü igen og igen. Ud over at det krÌver mindre energi, bruger man kun fü ressourcer pü den minimale forarbejdning af jorden og belaster derved ikke klimaet og miljøet i sÌrlig høj grad.

Spire Klima Pilekompost Kopi