Plantning i foråret og salg af pileflis næste år

Det er ved at være sidste frist for at bestille plantemateriale til dette forår. Pilene er lige ved at springe ud og om få dage kan vi ikke producere mere plantemateriale. Ønsker du at udnytte det fortsatte tilskud til at plante her i 2014 så kontakt os gerne og få en uforpligtende snak!

I kraft af at arealerne med energipil stiger, som vi tidligere har skrevet om, så bliver mængderne større og vi er således ikke længere, det der hedder ”reservelast” hos varmeværkerne. Altså mængderne vi skal afsætte bliver så store, at skal vi sikre plads i varmeværkernes kontrakter, så skal vi vide det nu. Fliskontrakterne med varmeværkerne bliver altid indgået her i foråret, og de er gældende fra 1. oktober – 31. september. Denne fremgangsmåde er for at sikre deres leverancer, men omvendt giver det os den udfordring, at vi allerede nu skal forholde os til høst og afsætning næste vinter. Ring gerne til os så vi kan få afklaret om dine arealer er klar til høst og afsætning næste år!

DR1 har i dag været forbi og lave optagelser af vores pilehøst. Indslaget bliver sendt i aften i Vores Vejr, lige efter første del af X Faktor kl. 21.15.

Vi ønsker alle en god weekend.

Ny Vraa Bioenergi I/S - Tlf.: +45 9696 6200