Energipil (7) 787X787

Jagtkasse - økologisk

1.245,00 DKK
Produktet er ikke på lager.

Beskrivelse

SÆSONVARE

Bestil nu - levering cirka fra 1. april (grundet sæson)
Vi kontakter dig for at aftale nærmere omkring levering, når tiden nærmer sig. Skriv gerne i bemærkningsfeltet mht. leveringstidspunkt. Stiklingene kommer direkte fra kølehuset, inden de sendes og kan holde sig 4-6 dage, inden de plantes. 

Blanding med min. 3 forskellige økologiske pilesorter med i alt 400 stiklinger - længde ca 40 cm. Rækker til beplantning af cirka 200 - 400 kvm alt efter hvor tæt man ønsker de skal stå. Kassen er lavet som en prøvepakke, og man kan derfor max bestille 2 stk.

Der medfølger udførlig plante- og pasningsvejledning. 

NB - Certificeret plantemateriale

Vi er glade for, at du har valgt at købe en eller flere af vores pilekloner. Pileklonerne er sortbeskyttet i henhold til EU's forordning nr. 2100/94 om forædlerretten og har benævnelsen EU9312.

Sortbeskyttelsen indebærer, at alt opformering, produktion og salg af stiklinge, markedsføring, eksport m.m. uden samtykke fra indehaveren af ophavsretten (her Lantmännen) er forbudt. Overtrædelse af denne kan medføre erstatningsansvar, samt at den ulovlige opformerede pil beslaglægges/destrueres.

Det er således ikke tilladt, at invitere venner, kollegaer m.m. til selvhøst på de arealer, hvor pilen er plantet uagtet, at I ikke opkræver penge herfor.

Ny Vraa er licensieret til at forhandle det plantemateriale vi sælger, og indestår, på vegne af indehaveren af ophavsretten, at gældende regler overholdes.