14 500X500

Pilehytte - frisk pil

860,00 DKK

Beskrivelse

PILEHYTTE I FRISK PIL

Sæsonvare - sælges fra ca. 1. april til ca. 31. maj. 

Pilehytter er særdeles attraktive og populære hos både store og små børn. Skab huler og skjulesteder med en pilehytte i frisk pil og du vil med garanti sikre mange timers leg. Hytterne er levende og hurtigvoksende, hvilket betyder at de hurtigt vil slutte tæt og skabe et hyggeligt rum. Dette plante-kit indeholder materiale til en hytte med en diameter på ca. 160 cm.

25 stk.  lange og 25 stk. korte stager. Pile stiklingene er økologiske.

Pilehytten skal plantes i foråret, så snart nattefrosten er passeret. 

Udførlig plantevejledning medfølger. 

 

NB - Certificeret plantemateriale.

Vi er glade for, at du har valgt at købe en eller flere af vores pilekloner. Pileklonerne er sortbeskyttet i henhold til EU's forordning nr. 2100/94 om forædlerretten og har benævnelsen EU9312.

Sortbeskyttelsen indebærer, at alt opformering, produktion og salg af stiklinge, markedsføring, eksport m.m. uden samtykke fra indehaveren af ophavsretten (her Lantmännen) er forbudt. Overtrædelse af denne kan medføre erstatningsansvar, samt at den ulovlige opformerede pil beslaglægges/destrueres.

Det er således ikke tilladt, at invitere venner, kollegaer m.m. til selvhøst på de arealer, hvor pilen er plantet uagtet, at I ikke opkræver penge herfor.

Ny Vraa I/S er licensieret til at forhandle det plantemateriale vi sælger, og indestår, på vegne af indehaveren af ophavsretten, at gældende regler overholdes.