Kurser // efterår 2019

Kurser // efterår 2019


Flettekursus søndag den 3. november kl. 9.00 - 16.00 i butikken på Ny Vraa.

Anne Abildgaard vil komme og undervise i forskellige flette teknikker. Der vil være mulighed for at flette diverse projekter i opblødt pil - der er ikke noget fast på programmet.

Medbring gerne grensaks, kniv, syl og bankejern. Tag gerne en varm sweater og varme støvler med – butikken kan være lidt kølig på denne tid af året. 

Ny Vraa vil sørge for kaffe/the på kanden dagen i gennem - du skal selv sørge for frokosten.

Pris for kurset er kr. 550,- inkl. materialer (ikke faste bunde)

Kurset henvender sig til alle - både nybegynderen og den garvede fletter.Kursus den 9. november 2019 // Pil & Papir kursus


Flettekursus lørdag den 9. november kl. 9.00 - 16.00 i butikken på Ny Vraa. 

Billedkunstner Charlotte Rydborg kigger forbi og vil undervise i diverse teknikker i fremstilling af lanterner // stjerner i pil og pergamentpapir. Charlotte medbringer diverse modeller til inspiration. Pil og Papir er en sjov og enkel teknik, hvor man kan fremtrylle smukke og skulpturelle ting med få materialer og enkle teknikker. Alle materialer er til rådighed - pil, papir, lim m.m. Du bedes selv medbringe en saks (papir) og en grensaks (pil). Frokosten skal du selv medbringe - der vil være kaffe og the på kanden dagen igennem. Medbring gerne en varm sweater samt varme støvler - butikken kan være lidt kølig på denne tid

Deltagelse i kurset koster kr. 500,- inkl. materialer.

Kurset henvender sig til alle.

Der er begrænset antal pladser  på vores kurser, så tilmeld dig allerede i dag, hvis du vil sikre dig en plads.

 
Hvis ovenstående har vagt din interesse, så send en mail på lise@nyvraa.dk eller ring til os på tlf.: 9696 6200 for tilmelding.
 
 

Ny Vraa Bioenergi I/S - Tlf.: +45 9696 6200