Fra energiproduktion til kosmetik

Tidligere skrev vi om vores firma Salixin A/S og om, at vi forventede, at der ville ske noget her i løbet af året. Vi har nu fået distribution i gang via et par danske firmaer, der sælger deres egne udviklede kosmetikprodukter via bl.a. Matas og Helsam. I deres produkter er vores ekstrakt med udtræk fra pilen iblandet, og for os har det været en milepæl at komme hertil. 


Vi sælger også vores egne produkter via vores egen hjemmeside www.salixin.dk og fra hudlæger og tandlæger, frisører mv. Målet er at få vores net af forhandlere udvidet kraftigt over det næste år. Det er ikke nogen hemmelighed at det er et svært marked at komme ind på, så hjælp os gerne med at sprede budskabet til dem du kender. Man kan tilmelde sig vores nyhedsbrev på www.salixin.dk eller følge os på facebook.com/salixin.


Facts om Salixin - dansk naturkosmetik med funktion: 

Salixin Silkelotion™ Nærende lotion med silkeprotein. God til problemfyldt og tør hud, virker blødgørende og plejende. 

Salixin Skin Gel™ anvendes til problemfyldt hud efter behov. Tilfører ikke fedt til huden. Også god til påsmøring efter insektbid. 

Salixin Shampoo™ anvendes til daglig hårvask ved problemfyldt hårbund. 

Salixin Mundskyl™ er balsam for tandkødet. Anvendes til at skylle og rense tandkød og mundhule, modvirker dårlig ånde, strammer tandkødet op og giver en frisk mund. Anbefales og sælges af tandlæger.

Og så har vi et produkt til heste, som du kan læse mere om på www.salixin.dk.

Fortæl gerne om Salixin og del dette i dit netværk, hvis du kender nogen, der kunne have brug for vores produkter og ikke mindst deres virkning. 


Venlig hilsen og rigtig god weekend


Ny Vraa & Salixin - energi- og nu også kosmetikproducenter ;-)

 

www.salixin.dk eller følge os på facebook.com/salixin.Ny Vraa Bioenergi I/S - Tlf.: +45 9696 6200