Tilmelding til nyhedsbrev

In2balance

In2balance

"Bakterier har været min passion i mange år. Da jeg i 1991 fik høfeber og samtidig fødte mit første barn, begyndte en rejse som nok aldrig stopper" - sådan skriver Pia Lykke, ejer af In2balance som står bag serien af KefirBrus.

Kefir er en svampekoloni af små gryn, som formerer sig i sukkerholdigt vand. Disse gryn formerer sig og vokser ved, at nedbryde sukker i en fermenteringsproces(gæringsproces) til kulsyre og alkohol. Kulsyren og den sparsomme alkohol er en fornøjelse, hvorimod mælkesyrebakterierne er dem, vi gerne vil have i maven. Efter fermenteringen sies grynene fra og vandet med masse mikroskopiske enzymer(bakterier og svampe) blandes med økologiske rene safter(uden tilsat sukker). De små gryn omdanner nu frugtsukkeret i saften til endnu mere kulsyre, så vi får den sprudlende og læskende fornemmelse.

KefirBrus - Hyldebær

1 ltr.Kefirkultur brus med hyl..

45,00 DKK

Kefirbrus - blodappelsin

1 ltr.  Kefirkultur brus ..

45,00 DKK

Kefirbrus - drue

1 ltr.  Kefirkultur brus ..

45,00 DKK

Kefirbrus - pink grape

1 ltr.  Kefirkultur brus ..

45,00 DKK

Kefirbrus - æble

1 ltr.  Kefirkultur brus ..

45,00 DKK

Viser 1 til 5 af 5

Ny Vraa Bioenergi I/S - Tlf.: +45 9696 6200