Grundingsolie 2½Ltr 500X500

Grundingsolie - 2,5 ltr.

520,00 DKK
Produktet er ikke på lager.

Beskrivelse

Grundingsolie fra Wolf's Malervarer

Rækkeevne 3-5 kvm. pr. ltr. 

Wolf's linolier

Wolf's Linoliemaling er den helt ideelle træbeskyttelse, fordi linoliens molekyler er ca. 1000 gange mindre end i f.eks. alkydolier. Det betyder, at linoliemaling har en væsentlig større indtrængningsevne i f.eks. træværk.

Når linolien er trukket ind i træværket oxydere linolien ved optagelse af ilt med en rum- og vægtforøgelse på 20% af linolieindholdet til følge. Så jo mere linolie i forhold til andre bestanddele, jo bedre.

Wolf's linoliebaserede produkter bliver løbende testet hos flere anerkendte, uvildige danske institutter efter moderne normer. I testen pr EN 927-3 opnåede systemet karakteren 'A-mild', hvilket svarer til den højeste karakter under danske forhold. Wolf kan således dokumentere produkternes gode virkning.

Wolf's linoliebaserede produkter indeholder ikke terpentin eller andre opløsningsmidler, der kan forringe malingen og ødelægge træets opbygning og ikke mindst vores miljø. Mal-koden 00-1 (1993) på linoliemaling gør, at der må arbejdes med linoliemalingen på lige fod med den vandbaserede træbeskyttelse.